Om mig

Jag heter Jenny och jag har sedan hösten 2012 varit oberoende konsult åt Forever. Jag kom i kontakt med Forever av en slump då jag var på en föreläsning om ledarskap och blev helt såld på affärskonceptet där man kunde bygga upp en passiv inkomst. Då sprang jag i ekorrhjulet, hade en heltidsanställning som eventchef, två små barn, hade två olika styrelseuppdrag och försökte få tiden att räcka till när det gällde min egentid, träning, vänner och övrig familj. Jag bestämde mig för att ge det en chans och efter 5 månader tjänade jag mer i timmen på Forever än jag gjorde som anställd och tog beslutet att säga upp mig från min tjänst. Ett läskigt beslut med det bästa jag gjort. 

Då jag inte hade någon aning om Forevers produkter så ville jag se vad de hade att erbjuda. Efter några månader insåg jag vilka fantastiska produkter de kunde erbjuda. Inte bara till bra pris men de hade en väldigt genomtänkt vision. De vill leverera högsta kvalité till bästa pris utan att sänka säkerhet i ingredienser mm. Och de har hittills inte gjort mig besviken en enda gång. Jag använder dagligen ca 25 produkter och jag kan varmt rekommendera dem vidare till dig. Det är allt från tandkräm, deodorant, fotkräm, ögonkräm, lypsyl, nattkräm, kosttillskott mm 

För mig så hänger inte allt på bra produkter utan det krävs att man sover bra, äter bra mat och inte stressar för mycket. Men för att jag ska plussa på mitt hälsokonto varje dag så gör jag valet att använda Forevers produkter. 

Det bästa med Forever är ändå att jag har fått en livsstil som jag bara drömde om innan. Jag har möjlighet att jobba deltid men ändå ta ut en fulltidslön. Jag är flexibel i mina arbetstider och jag kan vara en närvarande mamma till mina tre underbara barn. Forever har jag digitalt och kan arbeta med när det passar mig och det spelar ingen roll om jag sitter hemma, från ett café eller jobbar från en strand i Florida. 

Jag hoppas att du hittar vad du söker här i webshopen och annars så hör av dig så guidar jag dig gärna.


Önskar dig en underbar dag med mycket kärlek!

Jenny